Syarat dan Peraturan

Sila ambil masa untuk menbaca dan memahami S&P ini untuk memastikan anda mendapat kepuasan menbeli-belah.

1. Semua item yang dibeli tidak boleh di refund atau exchangeable. Semua item akan diperiksa dan memastikan item dibungkus dengan baik sebelum dihantar. Kami tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kehilangan atau kerosakan pada produk semasa process penghantaran. Jika bungkusan anda tidak sampai dalam masa 2 minggu dari tarikh confirm. Sila email kepada kami, kami akan periksa dan beritahu kepada anda secepat mungkin.

2. Silakan bertanya kepada kami seberapa banyak soalan jika anda mempunyai keraguan terhadap sesuatu item sebelum menbuat pembelian. Kami akan cuba sedaya upaya untuk mengambil gambar yang jelas dan menulis huraian dengan jelas untuk memastikan anda mempunyai kefahaman yang jelas. Ini bagi mengelakkan sebarang salah faham dan kekecewaan terhadap barang tersebut yang tidak jangkakan. Sila email kepada kami sebarang soalan dan kami anda cuba untuk memastikan anda mempunyai kefahaman yang jelas.

3. Kesediaan sesuatu item terpakai adalah sangat terhad, jadi first come first serve. Harga dalam ringgit Malaysia. Jadi segera bertindak mendapatkan item yang anda ingin beli.

4. Harga yang ditunjukkan tidak termasuk postage/delivery fees. Sebaik saja anda telah mengesahkan pembelian, kami akan mengira berapa total delivery fees dan beritahu anda.
Terima kasih sudi meluangkan masa untuk mengunjungi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...